• PESCUIT LA STIUCA

  Stiucile sunt pesti mari, de prada, situate in varful lantul trofic  din apele Deltei. Supranumita “lupul baltilor’’ stiuca este un peste insatiabil, in special primavara, de aceea poate atinge dimensiuni mari, uneori cantarind chiar 4-5 kg. Evident, stiucile sunt printre cele mai ravnite trofee din colectia de fotografii a oricarui pescar. In mod normal, pentru pescuit la stiuca vei avea nevoie de o varga de 2m, de duritate medie. La Holbina, stiucile sunt mari, de aceea iti recomandam o varga mai rezistenta. Daca vorbim despre momeala, cea vie este mereu recomandata, dar stiucile sunt atrase si de linguri. Atat cea vie, cat si cea artificiala se alege in functie de marimea pestelui: cu cat e mai mare stiuca, cu atat mai mare va fi si momeala. Pescuitul la stiuca necesita multa tehnica si experienta, care se dezvolta in timp. Veti avea mereu la indemana sfaturile pescarilor experti de la Holbina, care va vor insoti in barca.

  Povesti de la pescuit

 • PIKE MASTER

  Pescuitul este o competitie, fie ca este sportiv sau de agreement. Esti doar tu si pestele. Depinde de tine cine este castigatorul. La Holbina, practicam pescuitul cu adevarat sportiv si organizam competitii periodic. Una dintre acestea este Pikemaster, care se numara printre cele mai importante cupe de pescuit la stiuca din Europa.

  In anii precedenti, am fost asistati de arbitrii de la Asociatia de Pescuit Sportiv, masuratorile au fost filmate, iar premiile au variat intre 500 si 3000 de euro.

  JOIN THE COMPETITION
 • CLUB

  Pentru pescarii cei mai iscusiti, am creat Clubul Pikemaster: destinat exclusiv celor care au iesit invingatori din lupte cu stiuci mai mari de 1m.

  Stiti deja ce trebuie sa faceti ca sa deveniti membru.